Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-09-2015 21:58:21
Huishouden & Energie

2x maandbedrag

[quote=tijger1 schreef op donderdag 3 sep 2015, 21:51]@gerritaltena

maar daar gaat het juist over. er wordt gezegd dat bij bijna elke energieboer het maandelijkse voorschot vooruit betasld wordt en dat het dus voor iemand van nle niet zinvol is om over te stappen, om die reden dan.

maar het is dus niet juist dat je bij elke energieboer het maandelijkse voorschot vooruit betaalt. niet bij eneco niet niet bij essent.

tijger1@ allereerst, lees de vraag nog eens goed en ook de op die vraag gegeven antwoorden.

het overige is discussie! onderlinge discussie en opnieuw hoe je het ook wendt of keert, in alle gevallen is er sprake van voorschot.

het antwoord op de vraag is en blijft: eenzijdige contractwijziging is reden om te beƫindigen maar hoe dan ook betaal je uiteindelijk gewoon hetgeen je verbruikt heb op verrekening van verbriuk bij de een tot einde en verbruik bij de andere vanaf begin! ende discussie s.vp. (waar m.i. vraagsteller niets aan heeft.