Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 04-09-2015 18:37:03
Computers & Telefonie

Waar blijft mijn bestelde toestel?

Beste frank0704,

het is natuurlijk grote flauwekul wat vodafone u vertelt. als vodafone u het toestel wil leveren dan halen ze het gewoon uit het schap, geven het aan een koerier en zorgen dat het bij u bezorgd wordt. achteraf zien ze dan maar hoe ze het netjes in hun systeem geadministreerd krijgen.
maar blijkbaar is de wil bij vodafone onvoldoende aanwezig om u uw toestel te leveren en hun aangegane contractuele verplichtingen na te komen.

als ik u was zou ik ze schriftelijk in gebreke stellen. geef ze een termijn van 7 dagen om het op te lossen en hun contractuele verplichtingen na te komen.
lukt ze dat niet dan annuleert u per direct de verlenging en eist u terugbetaling van de teveel betaalde bedragen. met de verlenging is vodafone een contractuele verplichting met u aangegaan en men dient deze na te komen.
als uw verlenging geannuleerd is kunt u vervolgens (aan het einde van de 'vorige' contractperiode die wellicht al afgelopen is) kijken of u wilt overstappen naar een andere telecomaanbieder.
hier leest u nog wat informatie hoe u dat terug kunt halen, klik https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/contracten-voorwaarden/vraag-klacht-aanbieder-telefonie-internet-tv">hier en https://www.consuwijzer.nl/elektronica/bezorgen/verkoper-bezorgt-product-niet">hier.

vooral niet te aardig zijn tegen vodafone, dat bent u eigenlijk al veel te lang geweest. leg ze het vuur maar aan de schenen. het is te gek voor woorden wat vodafone met u uithaalt. niet zo raar dat de klantenservice van vodafone zo'n slechte naam heeft.
hoop dat het snel goed komt voor u, anders heel snel wegwezen bij vodafone.