Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2015 19:51:43
Auto & Vervoer

Terug komen op koop

Mahadma schreef op vrijdag 4 sep 2015, 19:35: moeten we nu een internet handelaartje en een gevestigde fietsenmaker (met alles er op en er aan) als gelijke beschouwen?

nee, we willen het niet maar het gaat natuurlijk wel zo tegenwoordig. 't is niet alleen die fietsenmaker die uit het beeld gaat: 't is toch overal zo dat de auto's van heel veel bezorgdiensten tegenwoordig de pakketjes, pakketten en noem maar op bezorgen, uiteraard ten koste van welke "stenen" ondernemers dan ook. alleen als de "stenen" ondernemer ook nog op internet actief is, heeft ie nog een kans.
maar nogmaals, de reeds verkochte fiets is dus van winkelier naar eigenaar gegaan; voor mij zou het dan "helaas pindakaas" zijn en blijven! wie dus voor een fiets van de fietsenmaker kiest (nog steeds mijn voorkeur - service -) weet eigenlijk ergens wel dat online alles wel goedkoper is.