Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 04-09-2015 22:08:32
Huishouden & Energie

2x maandbedrag

Het is wel mogelijk om het in delen te betalen maar als je net als ik net energie van nle hebt afgenomen dan heb je wel even het gevoel dat je goed genaaid wordt.
als ze het meteen hadden gedaan dan had ik €85,- in de plaats van de €210,- betaald.
ze hadden namelijk mijn voorschotbedrag veelte laag ingeschat en dan had ik een jaar afrekening gehad die ver boven de €1500,- had gekomen maar die gein halen alle energie bedrijven uit met als gevolg dat er want betalers komen.

een tip die ik dan ook graag mee wil geven is betaal nu liever meer dan aan het eind van je looptijd extreem meer moet bij betalen.
ik krijg liever wat (veel) geld terug dan dat ik in de ellende kom te zitten dan maar geen stuk extra vlees op me bord dat komt dan wel weer goed als ik het geld terug krijg :)