Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 04-09-2015 23:07:42
Huishouden & Energie

2x maandbedrag

[quote=tenormin schreef op vrijdag 4 sep 2015, 22:24]@audb, maar daar zal tijger1 het nooit mee eens zijn hoor, ik betaal ook liever wat teveel, maar dat vind zij niet nodig. sparen via een energie rekening, hoe dom kan men zijn". veelvuldig te lezen. maar gelukkig kunnen we nog onze eigen idee hebben.

oeps, zie net dat tijger 1, uiteraard, al weer geantwoord heeft.


als u nu even due reactie van @ aubd goed leest, heeft hij het helemasl niet over sparen via de energierekening, afgezien van het feit dat dat dom is. en zeker niet nodig. er zijn ook nog gewoon spaarrekeningen.

hij betaalde gewoon maandelijks een veel te laag voorschotbedrag. maar dat had hij ook kunnen weten. en ik ben zeker geen voorstander van een te laag voorschotbedrag. natuurlijk is niet precies van te voren te zeggen hoe de jaarafrekening uitvalt, maar het bedrag waar @aubd het over heeft van € 1.500 om na te betalen is natuurlijk grote onzin. . dat betalen heel veel mensen gewoon in totaal.

en wat bedoelt u met "uiteraard", u reageert hier toch ook?