Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 05-09-2015 11:29:12
Geldzaken & Recht

G-star broek met gat erin wordt niet teruggenomen

Beste joslut,

wat een bijzondere reactie van g-star.
het klinkt bijna alsof men wil zeggen dat het normaal is wat uw dochter meemaakt met die broek en dat dit de normale 'kwaliteit' van g-star is.

uw dochter heeft een aankoop gedaan via internet en daarbij moet er uiteraard een goed product geleverd worden.
in de volgende links leest u meer informatie, klik https://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-product-dat-niet-goed-ondeugdelijk-is">hier en https://www.consuwijzer.nl/thema/kopen-op-afstand">hier.

alle communicatie uiteraard goed bewaren en op papier/email zodat u er later nog bewijs van heeft.
als ik u was zou ik ze een ultimatum stellen om het te herstellen (7 dagen). geef daarbij aan dat g-star verplicht is om u een deugdelijk product te leveren en dat u de koop van de 2e broek ontbind als ze niet aan hun verplichting voldoen om een deugdelijk product te leveren.
voldoen ze niet aan de door u gestelde termijn dan ontbind u de koop van de 2e broek (ga er vanuit dat de 1e broek wel goed is). als u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt dan zou u deze ook kunnen raadplegen.
mocht u nog binnen de 14 dagen bedenktijd zitten (aankoop minder dan 14 dagen geleden gedaan) dan kunt u ook overwegen om de gehele koop nu al te ontbinden (broeken mogen dan wel niet gedragen zijn en dat is bij de ene broek wel gebeurd in ieder geval. maar aangezien deze broek een gat bevat zal men deze toch niet opnieuw kunnen verkopen zodat het 'gedragen zijn' er niet echt toe doet voor deze broek).