Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
liedjestuif - 06-09-2015 02:14:59
Elektronica & TV

Brandschade tafel door warmhoudschalen

Ja. en bij mij gebeurde hier vanavond precies hetzelfde. grijs tafellaken eronder wat bij héél goed kijken ietsje donkerder is geworden . bij weghalen van het kleed bleek m'n nieuwe tafel compleet verschroeid. heb hier net aan het einde van m'n gezellige verjaardag een stevig potje zitten janken, en daarna dacht ik ... hoe kon dat nu gebeuren??? en ja ik heb hem verkeerd neergezet en ja ook dan passen de bakken er prima op. en ja zó zat hij ook in de doos!!! en nee daar was geen waarschuwing voor.
en nee ik ben niet achterlijk, maar wel druk met eten koken.

die bakken zouden er andersom gewoon niet in moeten kunnen!! dit foutje is snel gemaakt en de gevolgen zijn groot!!

ergens las ik.... natuurlijk hoeft de fabriek hier niet voor te waarschuwen, een frituurpan zet je toch ook niet op z'n kop neer! het verschil is alleen dat je die dan ook niet kan gebruiken, en dáárom is hier een waarschuwing op z'n plaats.

je kunt het apparaat nl. op de verkeerde manier zonder erg erin te hebben prima gebruiken!

verdrietige liedje