Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2015 11:36:25
Huishouden & Energie

Ex kater

Een update ex kater.
na veel heen en weer gebel en zoeken naar hoe ik de kat gerust kon stellen en van de kast af te krijgen is hij vanmorgen terug naar de eigenaar gegaan.
ik heb het met het beestje te doen, die nu of naar een nieuwe eigenaar gaat die dezelfde problemen zal krijgen,of hij gaat weer eenzaam terug in het katerverblijf.
misschien zou dat het beste zijn voor hem want op de kast hier leek hij best happy,at en dronk normaal ging naar de bak als hij dacht dat de kust veilig was,maar dat is voor mij niet de reden dat ik een kat in huis neem.
ik snap heel goed dat een beestje aan zijn nieuwe omgeving wennen moet maar dit is gestoord gedrag.
ik heb dat bij een dierenarts nagevraagd die eigenlijk niet zo te spreken was dat zo'n beest weg gedaan werd en tussen de regels aangaf dat dit gedrag misschien wel nooit zou veranderen.
zo'n kat zou als het goed is nadat hij waar hij voor aangeschaft of gefokt is, gewoon in het gezin waar hij was in huis genomen moeten worden.
oke ik neem voor lief dat er nu gedacht wordt niet genoeg geduld te hebben gehad,maar voor mij moet een kat zeker na 12 dagen toenadering zoeken en niet weg kruipen of hij bang is geslagen te worden,dat geeft een heel rot gevoel kan ik de forumleden verzekeren.
ik heb de raad die gegeven werd echt wel ter harte genomen ,hetzij negeren of juist lokken,ik heb alleen niet het advies van wimmie20 opgevolgd,een dier is afhankelijk van je en die moet je wel gewoon voeden,dat zou ik mishandeling vinden.
het voert te ver om een kat die voor de fok gehouden wordt mishandeld te noemen mits hij een goed leven heeft, maar nu ben het wel met veel mensen om mij heen eens( nu na deze ervaring) dat het wel erg cru is na gebruik weg te doen.
als ik dit geweten had was ik er niet aan begonnen,maar ja dat is vaak met veel dingen.
het boek gaat voor mij dicht en even niet meer denken aan een nieuwe kat,zeker geen volwassen meer.
mocht ik ooit nog eens denken aan een beestje in huis te nemen, zal het zoals ik altijd gedaan heb een kitten van een betrouwbaar adres zijn.
misschien beste forumleden denken jullie wat verwacht je eigenlijk van een kat,wel een normale kat is gewoon thuis in zijn omgeving gaat zijn eigen goddelijke gang :>) en komt zo nu en dan naar je toe en wimmi20 niet alleen voor het eten, maar gewoon omdat hij je(misschien menselijk gedacht) best wel een beetje oké vindt.
laat dit het laatste zijn over het topic ex-kater,ik dank jullie hartelijk voor alle reacties,
met groet laurina