Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 06-09-2015 15:57:57
Voeding & Gezondheid

Consumtiebonnen

[quote=ron530 schreef op zondag 6 sep 2015, 13:54][quote=henry1942 schreef op zondag 6 sep 2015, 01:31]kreeg bonnen waarop stond "consumptiebon , één per persoon bij het diner, niet voor sterke dranken.
kreeg van de uitbater hier geen pilsje of wijntje op, hij zei dat de bonnen alleen voor alcoholische vrije drank was. "
klopt dit?? was bij een franchise zaak en die uitbater zei, dat hij niets met het concern te maken had en zelf wel bepaalde wat en hoe!!
wat de franchise nemer klopt want een franchise nemer hoeft niet met de actie van het concern mee te gaan.
je doet er wel of je doet er niet aan mee. maar als de uitbater zegt dat de bonnen voor niet-alcoholische dranken gelden, dan doet hij dus wel mee aan de bonnenactie en dan kan hij daar niet even zijn eigen invulling eraan geven. dan gelden de consumptiebonnen alleen niet voor sterke drank. pils en wijn zijn geen sterke dranken, dat zijn whiskey, wodka, rum e.d.
dus in dit geval zit de uitbater fout.

ik vraag me af over welk concern dit gaat. dat maakt het misschien wat eenvoudiger om te zien over welke actie het gaat en welke voorwaarden er aan zijn verbonden. franchisers kunnen overigens niet onder elke actie van een concern uitkomen. daar zijn in de contracten afspraken over gemaakt.

wel de laatste keer dat je bij zo'n tent naar binnen stapt.