Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 07-09-2015 02:09:37
Auto & Vervoer

Garantie met eigen risico?!

[quote=1paul schreef op dinsdag 1 sep 2015, 09:43][quote=1953 schreef op maandag 31 aug 2015, 23:46]u bent akkoord gegaan met de voorwaarden die gold tijdens de verkoop. sowieso had u een onderzoeksplicht omtrent de garantievoorwaarden.

misschien heb je wel gelijk, dan nog mogen deze voorwaarden niet gehanteerd worden en aldus mag je de verkoper hier op wijzen bij aankoop of bij claimen reperatie...

waar het uiteindelijk om gaat is dat verkoper de auto moet repareren om niet simpel om dat de auto niet voldoet aan de verwachting die je mag hebben, namelijk een auto die het gewoon doet, wil de verkoper dit niet kun je de koop ontbinden...

al het andere gewauwel doet er niet toe...

mijn dealer hanteert bij de verkoop van een occasion het volgende: € 495,00 rijklaarmaken/afleveringskosten, 6 maanden garantie en 12 maanden mobiliteitsgarantie.