Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 09-09-2015 16:38:13
Garantie & Verzekeringen

Schade laminaat

[quote=menekse schreef op woensdag 9 sep 2015, 16:03]@ tijger!
daar ben ik nu dus mee bezig, zelf uit zoeken.

het spul betreft laminaatvloer, zoals in de titel al omschreven. wat bij aanschaf de nieuw waarde was van beide vloeren heb ik hierboven al vermeld.

lezen is niet uw sterkste punt. als je maar wel punten scoort met antwoorden. probeert u edrick in te halen?

als mijn glasheldere verzekeringsexpert uitgaat van een levensduur van 12 jaar (zoals bij de buren!) i.p.v. 10 jaar dan moet de vervangwaarde worden uitgekeerd. let wel: deze zal nog hoger zijn dan de aankoop waarde omdat het bedrijf dat de vloer gaat leggen ook de vloer gaat losmaken en afvoeren.






maar wat hebt u nou toch met die schade van de buren van doen? zij hebben toch niet geclaimd bij interpolis? en die verzekeringexpert wordt gewoon door de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld, met als opdracht zo weinig mogelijk schade vast te stellen. heel simpel. en misschien hebben de buren wel veel beter spul op de vloer dan u. of misschien is de aansprakelijkheidsverzekering van de aannemer wel veel coulanter. of misschien hebben zij zich niet laten overrompelen door een gladjanus.

en lees uw polis nog eens door over dagwaarde, dan vindt u dat wel.

niet tevreden? u weet waar u moet klagen.