Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 10-09-2015 19:39:20
Huishouden & Energie

Nle

Beste koensterker,

als u per eind september overstapt naar een nieuwe energieleverancier dan krijgt u nog een eindafrekening. bij de eindafrekening behoort alles netjes verrekend te zijn.
als bij u hiervoor al een voorschot wordt ingehouden voor de maand oktober dan heeft dat uiteraard niet zo veel zin meer. het voorschot heeft in dat geval betrekking op een maand dat u geen klant meer bent bij nle. mocht dit gebeuren dan ik ervoor kiezen om dit bedrag te storneren, dat zou ik dan aan nle laten weten met de mededeling dat het een voorschot betreft voor een maand dat u geen klant meer bent bij nle. alle overige bedragen moet u uiteraard controleren maar deze zou ik niet zomaar terug laten boeken.