Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2015 14:12:57
Huishouden & Energie

Ex kater

Dag helpers,

ik heb de kat terug gegeven omdat ik dacht dat dit het beste voor hem zou zijn,al vond ik de gedachte dat hij alleen in een hok zou moeten blijven voor de rest van zijn leven geen prettig idee.de eigenaar was het met mij eens dat het beter was dat hij terug kwam bij hen.nu zie ik dat het beest weer aangeboden wordt op hun site,wat ben ik een naïeve oen dat ik echt dacht dat zij ook begaan waren met het dier.
de stakker komt straks weer bij goed bedoelende nieuwe mensen die ongetwijfeld dezelfde illusies hebben die ik had.
en weer zal het beest terug moeten ,want het zal niet lukken,ik hoop het voor het beestje niet, ik vraag me nu af of hij voor dat hij bij mij kwam al op andere adressen geweest is.nou ja dit is niet meer mijn pakkie aan en laat de gedachten daar over ook maar los.
het is een geld kwestie voor de eigenaren anders ga je zo niet met de stakker om,hij heeft zijn plicht gedaan voor nestjes gezorgd en is nu alleen een kostenpost geworden ,dus lozen!
zielig...en ik heb mijn les geleerd met schade(veel geld uitgegeven voor spullen die er niet meer waren) en schande.
soit, einde ooit nog een kat in huis te nemen voor mij,ik ben wel genezen nu en heb geleerd dat je geen volwassen kat in huis moet nemen, maar als je dat toch een kat wilt een kitten.
maar dat zie ik niet meer zitten en laat het hierbij.
ik wilde jullie toch dit vervolg laten weten,

met groet laurina