Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2015 14:42:55
Huishouden & Energie

Ex kater

Beste laurina,

ja, zo gaan helaas veel 'fokkers' met hun dieren om. ze kunnen er geen geld meer aan verdienen en dan is het exit. (zou op zich met goede begeleiding en voorlichting geen probleem hoeven/ moeten zijn).
een gecastreerde kater in een cattery met ongesteriliseerde poezen/ ongecastreerde katers houden is geen optie, dat geeft vechtparijen.
jammer dat deze mensen geen goed advies en goede begeleiding hebben gegeven wat betreft het wennen in een nieuwe omgeving. beter was geweest de kater eerst op een kamertje apart te zetten waar hij eerst aan moet wennen en dan van lieverlee hem stukje bij beetje meer ruimte geven. hij weet zich duidelijk geen raad met zoveel ruimte omdat hij altijd opgesloten heeft gezeten.
ik heb al mijn hele leven katten, veelal herplaatsers. met geduld, bach, bloesems, feliway, liefde, geduld, begrip en respect ben ik er altijd gekomen. ook bij zeer angstige en soms agressieve katten.....
het is schandalig dat ze zo met het dier omgaan.
laat je door dit ene voorval niet ontmoedigen. een kat is zo leuk en je krijgt er zoveel liefde van. ik ben echt kat verslaaft en zou geen dag zonder kunnen.