Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 12-09-2015 13:31:44
Auto & Vervoer

Welke e bike

[quote=henkhh schreef op vrijdag 11 sep 2015, 20:09]

kijk eens hier getest door de anwb.

/quote]

@van leyden,

een fietstest is net als een test van bv. een auto maar een moment opname en geeft het gevoel weer van degene(n) die op dat moment een rondje over de parkeerplaats rijdt om vervolgens op de volgende fiets hetzelfde rondje te gaan rijden en dan een zgn. betrouwbaar testresultaat over de bereden modellen geeft.
de uitslagen zijn ook maar zeer summier en geven weinig of niets prijs over de te verwachten betrouwbaarheid door de jaren heen.
"zelf" (langere) proefritten maken van tenminste 20km. en dit met verschillende merken en modellen e.bike's. en bij verschillende fietshandelaren.
de zithouding op elke fiets is anders, de ondersteuning is anders, de bediening is anders. is voorwiel, achterwiel of middenmotor ondersteuning voor u prettig. moet de accu afneembaar zijn of zijn ingebouwd, afhankelijk van hoe de fiets wordt gestald en er wel/geen elektra aanwezig is voor de lader.
alleen door dit zelf uit te proberen kunt u uiteindelijk bepalen welk type fiets het beste bij uw gebruikswensen past.
ik kan niet in uw portemonnee kijken maar het bedrag dat u wil investeren geeft de nodige beperkingen in uw keuzemogelijkheid en dat is jammer.
gelet de winter die voor de deur staat (spreekwoordelijk) is het misschien aan te raden om nog enige tijd door te sparen en het komende voorjaar te kijken naar een voor u geschikte e.bike uit het assortiment van 2015, dat kan op een fiets van bv. een bekend nederlands product behoorlijk schelen.

rij zelf ik al zeven jaar (tenminste 4 x p.wk, weer of geen weer, minimaal 40 km) met een sparta ion gls en nog steeds met het eerste accupakket, alleen ketting (2x), banden 2x), remblokjes en zadel zijn vervangen.

vr.gr. mein33