Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 12-09-2015 15:45:51
Auto & Vervoer

Welke e bike

[quote=hänschen klein schreef op zaterdag 12 sep 2015, 14:51]

reviews en tests zijn pas secondair interessant, wanneer je wéét, welke fiets je het beste bevalt. de meegelinkte test van de consumentenbond is er óók maar één van de velen, die over drie/vier jaren misschien groot een sorry dwars door de tets moeten schrijven, omdat er met een korte droge test veel details niet op duurzaam gebruik meegenomen kunnen worden. garanderen doet ook de consumentenbond uiteindelijk helemaal niets! de beste koop bepaal je alleen maar voor jezelf!



juist.
roerend mee eens.

eigenlijk zijn alleen gebruikerstesten waardevol.

de consumentenbond rijdt op nieuwe e bikes, tja, in het begin doet elke fiets het wel aardig, maar hoe zit dat na een paar maanden / jaren?
in het verleden al regelmatig gelezen>> e bike wordt ""goed" getest en daarna regent het (soms) klachten, bijna altijd klachten over duurzaamheid. vertrouw dat soort testen helemaal niet.

merk zegt ook niet zoveel, behalve dat de bekende merken altijd duurder zijn als de onbekende, maar dat zegt niets over kwaliteit / duurzaamheid.

weet het nog goed>> kocht een nieuwe batavus, na een week vielen de logootjes van de remgrepen er af, wat bleef waren lelijke en plakkerige lijmresten.
na een maand vielen de spartbordjes eraf, een week later weer de jasbeschermers.
daarna nog een hele waslijst aan mankementen gehad, die ik iedereen zal besparen.

het liefst lees ik dus eigen ervaringen, dat is het enige voor mij wat echt telt.