Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 12-09-2015 17:20:40
Auto & Vervoer

Welke e bike

[quote=hänschen klein schreef op zaterdag 12 sep 2015, 16:52]

ik durf te stellen, dat een goede fiets tenminste een kwaliteitsframe uit duitsland moet hebben! voor de veiligheid. daarnaast heb ik vastgesteld, dat alle bekende nederlandse merken inmiddels in handen zijn van buitenlandse investeerders....

dat is nou net 1 van de weinige sterke punten van batavus>> het frame is werkelijk heel goed....stevig, zwabbert niet, gewoon uitstekend.
voor de rest zit er veel inferieure chinese meuk op.

weet je wat het is met buitenlandse investeerders>> ze kopen voor veel geld een fietsmerk en daarna willen ze financieel flink scoren, ze (mis)bruiken daarbij de reputatie van het merk, voordat iedereen erachter is dat er troep geleverd wordt, zijn we al weer jaren verder.
zo gaat dat met gazelle en batavus onder andere, kwaliteit interesseert ze niet, reputaties evenmin, het direct zakendoen staat voorop. liever 1 fiets vandaag verkopen dan morgen twee.

bedankt iedereen voor de nuttige bijdrages.