Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robbymeyer - 16-09-2015 19:41:41
Auto & Vervoer

Welke e bike

Voor een eerlijke en betrouwbare test van e-bikes moet je kijken op de site van de fietsersbond. deze testers hebben uiteindelijk ook veel meer verstand van fietsen dan de meeste anderen.
bij de test van april 2015 zijn er 3 winnaars uitgeroepen, 1 in iedere prijsklasse (1500/2000/2500 euro). zelf heb ik het meeste vertrouwen in de e-bikes van kalkhoff, deze winnaar kost in de test ca. 2000,-. op de kalkhoff-site staan 10-tallen verschillende e-bikes, daar kan geen enkel merk tegenop.
en de kwaliteit is erg hoog, weet ik uit ervaring.

de anwb heeft overigens in haar recente test van e-bikes geeneens een fiets van kalkhoff meegenomen, terwijl deze echt topkwaliteit leveren ! dus ook bij testresultaten moet je eerst goed kijken of er wel voldoende merken zijn meegenomen.