Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 16-09-2015 20:00:04
Geldzaken & Recht

Uitkering afgewezen: huisbezoek

Laat je advocaat een bezwaarschrift voor je schrijven en opsturen. verder kan hij een voorlopige voorziening voor u aanvragen bij de rechter met een spoedprocedure. ik neem aan dat uw advocaat dat ook weet. maar voor de zekerheid:

lees dit klik http://www.judex.nl/rechtsgebied/uitkeringen_%26_sociale_zekerheid/spoedprocedure/artikelen/743/wanneer-kan-ik-een-spoedprocedure-over-mijn-uitkering-starten_-.htm">hier even door.

waaruit: twee voorwaarden voorlopige voorziening:

1. u moet een spoedeisend belang hebben. dit spoedeisende belang moet blijken uit het verzoekschrift waarmee u de voorlopige voorziening aanvraagt
2. u kunt alleen een voorlopige voorziening vragen als er ook een bezwaar- of beroepsprocedure aanhangig gemaakt is.

zoals ik het lees wil de gemeente hun hele bewijs dat u daar niet woont baseren op beschimmeld eten en een smerig huis. maar het stikt van de mensen die hun huishouden niet op orde hebben. ik vermoed dat de rechter u een voorlopige voorziening zal toekennen.