Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 16-09-2015 21:46:19
Geldzaken & Recht

Uitkering afgewezen: huisbezoek

U redeneert dat u recht op een uitkering heeft tenzij ... het werkt echter andersom. u kunt een uitkering krijgen mits ..
het gaat nu kennelijk mis op het mits. de gemeente heeft de stellige indruk dat u niet naar waarheid verklaart hebt en de staat van uw woning wijst kennelijk op niet permanente bewoning. dit is kennelijk voor de gemeente voldoende om uw aanvraag af te wijzen. aangezien de sociale recherche is ingeschakeld heb ik het vermoeden dat men mogelijk over meer informatie beschikt die wijst op mogelijke misbruik.
er wordt helaas ontzettend veel gefraudeerd met sociale uitkeringen en de overheid moet ook steeds meer elk dubbeltje omdraaien.
u zult het dus het resultaat van de bezwaar procedure moeten gaan afwachten. wellicht tot die tijd wat kleine baantjes zoeken om de eindjes aan elkaar te knopen tot beslist is op uw bezwaar en zorgen dat uw woning op orde is bij een eventueel volgend huisbezoek.
dingen gaan stelen gaan alleen in uw nadeel werken en kan u ook tegengeworpen worden bij de aanvraag van uw uitkering. u verkleint door het plegen van misdrijven immers uw kansen op de arbeidsmarkt.