Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snoekie83 - 17-09-2015 08:52:51
Huishouden & Energie

Nieuwe grohe grohtherm 2000 kraan, waterdruk drastisch afgenomen, wat nu?

Ik heb grohe gebeld en inmiddels is ook de installateur geweest. grohe gaf inderdaad ook aan dat de ruisdempers die in de s-koppelingen zitten, in nl verwijderd mogen worden (die zijn hier niet nodig, maar grohe levert internationale producten). helaas bleek dat de installateur de oude s-koppelingen had laten zetten. hoe dan ook leek me dit goed om te weten voor anderen die deze kraan installeren.

wat ook bleek is dat de hoofdkraan niet helemaal open stond. gelukkig is de straal nu dus beter en acceptabel, al blijft deze wat minder dan voorheen.

nu vraag ik me echter af of dit met een nieuwe douchekop nog verder te optimaliseren is? ik heb het internet afgestruind, maar het wordt me niet duidelijk of dit kan.

dank jullie wel in ieder geval voor al jullie hulp!