Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cc
cccheyyyx - 17-09-2015 16:05:39
Geldzaken & Recht

Panda deals

Beste

op de een of andere dag, was ook ik lid van pandadeals.eu
ik heb me nergens opgegeven, misschien op een link geklikt. maar ben zeker geen lid geworden
nu krijg ik al 3 maanden mailtjes en brieven.
het begon met dat ik 18,95 moest betalen voor een maand lid zijn, en dan kon ik gebruik maken van de gratis producten.
toen ik deze 1e mail hebt gehad van pandadeals,eu heb ik gelijk naar ze gebeld(heel stom..)
ik zei tegen de meneer aan de telefoon dat ik helemaal geen lid wilde zijn, en dat ik wilde dat hij mijn lidmaatschap moest opzeggen. maar dat wilde hij niet en hij zou me een mail sturen waar meer info in stond over de diensten van pandadeals.eu

dagen en dagen kreeg ik mailtjes en de brieven begonnen ook te komen.
toen heb ik weer gebeld naar pandadeals.eu en kreeg ik dezelfde meneer aan de lijn.
waarop ik hem vertelde dat ik nogsteeds niet uitgeschreven ben en echt niet ga betalen voor diensten waar ik mij niet voor heb ingeschreven heb, en die ik niet wil.
waarop meneer heel vriendelijk aankondigde dat als ik niet zou betalen hij naar de politie zou gaan om aangifte tegen mij te doen. grapjas..

nu is het 3 maanden en ik denk 40 mailtjes en 15 brieven verder, en ben ik blijkbaar nogsteeds lid, terwijl ik mij nooit voor pandadeals.eu heb opgegeven.

ik krijg mail van incassobureau van hoek & partners, wat net zo nep is als pandadeals.eu zelf
dit omdat ik eerst een brief krijg van 18,95, daarna een van 40,95, dan weer een van 18,96 en dan van 60.00 plus deurwaarder.

ik heb gelukkig nog geen ene rooie cent betaald, maar ik word wel doodmoe van alle mails en brieven die ik nogsteeds krijg. weet iemand misschien een oplossing hoe ik deze mails kan blokkeren? de 3 maanden lidmaatschap zijn voorbij, dus dan zouden de mails ook wel moeten ophouden zou je jezelf kunnen afvragen. de eerste mail van een lidmaatschap verlengen is ook alweer binnen gekomen in mijn mailbox, dus ik snap er zelf helemaal niks meer van..

dames en heren kijk uit voor pandadeals. eu
gratis producten bestaan niet!