Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 18-09-2015 13:16:00
Auto & Vervoer

Peugeotdealer maakt schade tijdens een reparatie

Hoe te werken....
alleen bij een meer dan 10 jaar oude kan plastic afbreken bij demonteren maar ik moet eerst de peugeot info hebben of deze handel ook eraf moest of per ongeluk geraakt is.

verder ontbreekt het merk & model stuur want er zijn met speciale verloopnaaf goed passende en enkele leuke aanbiedingen die ik nooit meer wil zien!

verder nog mijn vraag, wat gaat dat kosten?
een audi a2 kost een kale hendel €29,- en met cruise controle €39,- en die kosten vallen binnen de vag groep dus wel mee, ze zitten op meerdere merken en modellen daar....

gezien deze vraag. .de handel kost niet zoveel en het extra uurloon,
dat moet volgens bovag voorwaarden ook vergoed worden dus niet alleen de kale hendel maar alle extra kosten.

betalen onder protest en bij de bovag voorleggen voor bindend advies.
meestal is het zo betalen voldoende om een coulance te krijgen want geen enkel lid zit op een tijdrovende bovag onderzoek te wachten... vermoedelijk duurder dan deze schadepost.....