Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diversion - 18-09-2015 15:48:50
Auto & Vervoer

Peugeotdealer maakt schade tijdens een reparatie

[quote=m.boxma schreef op vrijdag 18 sep 2015, 14:43]zojuist heeft de dealer me opgebeld. het artikel is besteld, en ze gaan het maandag inbouwen.

hij vroeg me of ik toch nog bereid was om een deel te betalen omdat peugeot nederland zo iets niet vergoed, en toen gaf ik aan dat dit echt een fout van de monteur/dealer is, en dat de kosten door hen vergoed dienen te worden.

samen zijn we er daarna uitgekomen dat zij het onderdeel kosteloos vervangen, en heb ik aangegeven dat ik in het vervolg naar hun blijf komen omdat ze dit netjes opgelost hebben.

ik wil iedereen bedanken voor de hulp!

mvgr.

maikel

dus alsnog naar volle tevredenheid opgelost. als ze dat nou direct uit zichzelf hadden gedaan hadden ze jou de ellende en zichzelf het gezichtsverlies kunnen besparen. net zoiets als die bedrijven die opeens poeslief doen en alle problemen direct oplossen zodra kassa of radar op de stoep staat. maar ik weet niet of ik zelf nog naar zo'n dealer toe zou gaan.