Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michielsmit123 - 19-09-2015 00:16:45
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik de rooklucht uit het huis?

Aan iedereen die de rooklucht uit zijn woning kwijt wil raken, heb ik misschien de gouden tip.

azijn is leuk, maar je kunt bij de betere verhuur zaken(bv bo-rent) een geur neutralisator huren.
deze zet je in de woning en haalt binnen een half uur tot uur de rooklucht uit je woning. kosten rond de €40,= per dag excl. btw

let wel op!! dit is professionele apparatuur en je moet weten hiermee om te gaan, bij in werking zijn van de machine niet in de ruimte aanwezig zijn!!!

machine reinigt de lucht dmv ozon. als je de machine aanzet, heb je een halve minuut om de ruimte te verlaten. er gaat een rode lamp branden. als de rode lamp uit is, kun je de ruimte weer veilig betreden en is de rooklucht verdwenen. wel kan je nog wat ozon resten ruiken. niet voldoende schoon, dan zet je hem nog een keer aan. let op, zet de machine zo neer, dat je bv vanaf buiten door de deur of raam de rode lamp kan zien, dan weet je wanneer je veilig naar binnen kan. deze methode werkt erg goed en kost je niet de kop, maar heb je wel een rooklucht vrij huis.
ozon dringt ook door in het hout, oppervlakte van de muren en plafonds en vloeren.

deze methode wordt ook gebruikt door sommige salvage bedrijven na brand om de lucht te verwijderen.