Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 19-09-2015 13:35:20
Computers & Telefonie

Wifi!!

Opgelet: tools als driver booster geven vaak verkeerde of zelfs nep driver advies.

beter is om gewoon zelf je hardware te vinden.

als je de windows toest indrukt en zodra het menu opent tikt: cmd en dan in het zwarte dosboxje tikt: systeminfo dan zie je welke netwerkkaart je hebt en dus ook welke driver je nodig hebt, en google je de fabrikant homepage of zoek je bij je pcmaker in de support paginas naar de juiste versie.

apps verwijderen maakt niets uit. windows zorgt wel dat belangrijke apps niet verwijderd kunnen worden. mogelijk dat je onder configuratiescherm rechtsboven in het zoekvenster : onderdelen

intikt dat je .net framework 3 en 4 even opnieuw moet aanvinken

als je in configuratiescherm ip intikt krijg je je netwerkcentrum en ook netwerkverbinding, daar moet je je wifikaart kunnen zien, rechterklik daarop en onder eigenschappen alleen ipv4 aanvinken en eventueel client for network en qos.