Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 20-09-2015 12:22:49
Geldzaken & Recht

Betalingsregeling eon

[quote=sanjay schreef op zaterdag 19 sep 2015, 21:43]
de eind afrekening van eon 2013/2014 heeft zij pas in mei 2015 ontvangen van een deurwaarders bureau.... tijdens de telefoon gesprek is gebleken dat eon de eindafrekening naar haar oude adres stuurde waardoor deze dus niet op tijd binnen was . daarom ontving zij dus via de deurwaar wel de eindafrekening inclusief kostten.
er is toen afgesproken dat, omdat eon de eindafrekening op het verkeerde adres had gestuurd zij de deurwaarders kosten niet hoefde te betalen...
netto te betalen € 1.868,72 zonder deurwaarders kosten.
zo was dus telefonisch afgesproken. .......afgesproken was ook dat zij een brief zou sturen voor de regeling, maar is tot op heden niet ontvangen.
........
weer was ik erbij toen zij belde, en de medewerker van eon ging akkoord met een maandelijkse bedrag van €75 pm. en deze zou ook een bevestiging sturen ,maar deze ook niet ontvangen.
.......
wij hebben de betalingsregeling voor u getroffen nadat u bovenstaande bedragen al betaald had. de betalingsregeling is getroffen over het restantbedrag van € 1584,84 (€ 1.892,56 - € 307,72) plus de wettelijke incassokosten van € 283,88.
de regeling bestaat uit 23 maanden van € 75,- en één maand van € 143,72 = in totaal € 1868,72.
.....

kan het niet zo zijn dat ergens de informatie verloren is gegaan dat de eindafrekening in de eerste instantie op het verkeerde oude adres bezorgd is?
ook typisch dat de schriftelijke bevestigingen van de telefonische afspraken nooit ontvangen zijn.