Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 20-09-2015 18:28:59
Elektronica & TV

Mediamarkt prijsverschil

[quote=zer schreef op zondag 20 sep 2015, 11:11]ik ben naar de vestiging gegaan waar ik de televisie had gekocht en heb mijn verhaal weer gedaan. dat ging voornamelijk over de verkoper die mij vertelde dat er voorlopig geen prijsverschil zal zijn in deze type televisie. ik werd daar wel in begrepen. ik heb een mediamarkt bon gekregen t.w.v 40 euro. geen 120 euro maar goed. zolang je maar 'door zeurt'. het kwam er op neer dat de verkoper dat niet hoorde te zeggen en mij eerder moest vertellen dat prijzen op basis van concurrentie etc. worden aangepast. de verkoper wilde blijkbaar koste wat kost mij die tv verkopen. had de bonnen meegenomen en daar stond de naam op van de verkoper, waar de winkel naar geïnteresseerd was.

bedankt voor alle advies.

tevreden klant en de mm ook tevreden. want klant komt nog een keer terug om de bon een keer uit te geven. waarbij de totale besteding hopelijk meer is dan veertig euro, die mm in de praktijk minder dan die veertig euro kost.