Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marbor1 - 21-09-2015 10:48:42
Garantie & Verzekeringen

Premie-incasso is 4 jaar niet gebeurt

[quote=hänschen klein schreef op maandag 21 sep 2015, 10:25]ik zou in ieder geval om nadere opheldering gaan vragen:

- was ik dan in die tijd wel verzekerd
- heeft de tussenpersoon zelf de premie wèl overgemaakt
- oorzaak van achterstallige premie slechte administratie
- consequenties bij niet of gedeeltelijk betalen

u heeft tenminste het recht op beter inzicht, moet ook u vermijden, dat u als wanbetaler te boek komt te staan, want dat wordt geregistreerd en u kunt zich dan helemaal niet meer verzekeren.

communiceren en verhandelen zou ik zeggen......de tussenpersoon heeft fouten gemaakt en zou met een deal tenminste toezeggingen moeten gaan doen.

antwoord op de vragen:
ja, ik was wel verzekerd. de verzekeringsmaatschappij heeft de premie geïncasseerd via de rekening courant van de tussenpersoon. de tussenpersoon gaf aan dat de verzekeringsmaatschappij normaal zelf incasseert. de oorzaak weet ik niet. het is gebeurt nadat de tussenpersoon een portefeuille had overgenomen van een andere tussenpersoon. de consequenties weet ik niet. ik heb deze vraag niet gesteld.

het totaalbedrag is inderdaad ca €3200,00