Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-09-2015 23:59:49
Vakantie & Reizen

Verdwenen 4000,= €

Hoezo verdwenen?

verdwenen? misschien zelfs wel dubbel verdiend........

u koopt een dienst die ter beschikking gesteld wordt en de aanbieder krijgt daarvoor een vergoeding zoals gecalculeerd. hier gaat verder niets fout, ook niet indien u niet komt opdagen. het ter beschikking stellen was hier de dienst.

u koopt tevens een verzekering, die, indien u er géén gebruik van maakt, gecalculeerd als inkomsten worden geboekt. het ter beschikking stellen van de claimmogelijkheid is ook hier een dienst, waarvan zelden gebruik gemaakt wordt.

u maakt nu gebruik van de reis of van de verzekering en deze keer is de verzekeraar de 'domme'. wanneer de reisaanbieding alsnog voor een twééde keer verkocht kan worden is dat een meevaller, maar zoiets kan natuurlijk nooit ingecalculeerd worden.

het enige wat verdwenen is, is het plezier aan een leuke reis........