Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-09-2015 16:41:34
Voeding & Gezondheid

Bezoek huisarts

@kowalski. zie het primair eerder positief, want uw huisarts(en) moet(en) erg gekwalificeerd zijn bij zoveel aanloop. de assistente heeft, met de dokter een overleg gehad, hoe dringend uw klacht is en klaarblijkelijk eerst andere patiënten voorgetrokken. indien dit slechts een tijdelijke situatie is........zou ik me er bij neerleggen. wordt het chronisch, zoals bij een tekort aan huisartsen, kunt u bij een bezoek dit thema aanspreken en daarna de consequenties of aan de bel trekken.

op de zorgkaart nederland van de npcf kunt u tenslotte uw positieve of negatieve bevindingen publiceren of nalezen wat buurtgenoten ervan vinden. een andere huisarts zoeken is niet in alle regio's een eenvoudige opgave. in mijn regio heeft het clubje tandartsen een (stille) onderlinge afspraak geen patiënten van elkaar af te (laten) snoepen. dan moet je tijdelijk eerst naar een andere plaats en later weer 'terugverhuizen'.......we leven in een vrij en tolerant land!