Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-09-2015 18:01:13
Voeding & Gezondheid

Bezoek huisarts

Op korte termijn, één - twee dagen, een afspraak maken met de huisarts zou op zich geen probleem moeten zijn voor de praktijk.
er kunnen natuurlijk altijd omstandigheden zijn waarom het iets langer gaat duren.
het kan, om verschillende redenen, weleens druk zijn in de praktijk en de huisarts zal de inschatting hebben gemaakt, n.a.v. uw klacht en uitleg aan de assistente, dat dit geen urgente klacht is en best even kan wachten, hoe vervelend dan ook.
als uw klacht echt urgent is dan moet u dit duidelijk aangeven en zal er zeker op korte termijn plaats zijn op het spreekuur van de andere huisarts.
de huisarts heeft naast de uren in de praktijk voor het spreekuur ook visites te rijden.
de huisarts heeft met enige regelmaat na- bijscholingscursussen nodig (verplicht).
de huisarts draait in een rooster de bezetting van de huisartsenpost mee en zal s'avonds, s'nachts en/of in de weekenden op ongebruikelijke uren moeten werken waardoor hij/zij op andere tijdstippen en/of dagen vrij heeft.
ook de mogelijkheid van onvoorziene omstandigheden kan een rol spelen.
er zijn uiteraard nog meer redenen te benoemen, maar die vallen misschien in de privé sfeer van de huisarts, maar kunnen wel tijdelijk van invloed zijn op de dagelijkse gang van zaken in de praktijk.

vr.gr. mein33