Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-09-2015 11:13:00
Vakantie & Reizen

Contant geld of tegoedbon

[quote=gerritaltena schreef op dinsdag 22 sep 2015, 22:34]ps voor volstrekt goede orde: dit is niet bedoeld als 'afkatten'.

het probleem is hier kennelijk dat men in het geheel geen 'passende' voortent kan leveren.

alsdan een tegoedbon geven ter waarde van beide tenten dus een nieuw tent met daarbij passende voortent is beslist niet strijdig met de consumentenwetgeving, volgens die wetgeving dient de verkoper een gelijkwaardig product aan te leveren en dat kan en mag wel degelijk middels een tegoedbon.
misschien moet u zelf een die slaapkorrels uit uw ogen halen. het gaat om een tent die lekt, dat is een non-conformiteit en daarvoor geldt herstel of vervanging van hetzelfde product. hoe u erbij komt dat je een gelijkwaardig product mag leveren, dat is volstrekte nonsens. het moet hetzelfde product nieuw zijn en dat is niet meer voorradig. omdat de hoofdtent non-conform is past de daarbij speciaal behorende tent er ook niet meer bij. zo is deze ook non-conform geworden.

onzichtbaar herstel van een lekke tent is veelal niet mogelijk en aangezien de tent uitverkocht was, hoef je absoluut geen genoegen te nemen met een showmodel.

als u de reactie van edrick3 leest ziet u ook dat hij in zijn link erop wijst dat je geen genoegen hoeft te nemen met een tegoedbon, maar dat ts de overeenkomst kan ontbinden.

het spijt me dat ik het moet constateren, maar u bent de hele tijd bezig anderen de maat te nemen, maar u slaat voortdurend de plank mis.

uw leesadvies geldt eigenlijk voor uzelf.