Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 23-09-2015 23:01:32
Computers & Telefonie

Verkoopmethode vodafone .

Beste malie,

u heeft fout..... en goed gereageerd.
fout: door zo'n joker binnen te laten....
goed: door niet te tekenen.

dergelijke jokers zullen u van alles proberen wijs te maken en niet schuwen om te 'liegen en bedriegen'.

maar mocht u toch mogelijk interesse hebben, vraag (eis!!) altijd eerst inzage in zijn/haar legitimatiebewijs. en dan niet zo'n flutpapiertje waar het logo (e.d.) van dat bedrijf op staat, maar het paspoort / rijbewijs / identiteitskaart enz.
dus een echt legitimatiebewijs. en laat u niet in de luren leggen, met de mededeling dat een bedrijfspasje een echt legitimatiebewijs is.
iedereen kan zo'n flutpasje namaken of zelf bedenken.
als die colporteur niet zijn/haar echte legitimatiebewijs wil laten zien: lachen en de deur dicht gooien. bedenk wel dat die persoon wel alle gegevens van u wil hebben en hij/zij niet bereid is om zijn/haar gegevens aan u af te geven.

hoe vaak komt het niet voor bij colportage, dat (uiteraard) alle gegevens worden verstrekt, maar dat de klant (u dus) achteraf geen idee heeft aan wie (!) u uw gegevens gegeven heeft...... sta daar maar eens bij stil !!

daarnaast v.w.b. vodafone: 'bezint eer ge begint'.....
nooit aan beginnen. u bent gewaarschuwd!
u ziet nu al hoe vodafone haar colporteurs opleidt: veel onzin vertellen en nooit de gehele waarheid. gaat u ook maar eens googelen op klachten bij vodafone. schrik niet.

print zelf de onderstaande tekst en plak dat bij de voordeurbel:

nee !
commercie
godsdiensten
goede doelen

-----------------
géén geleur
aan mijn deur


(uiteraard kunt u dit zelf naar eigen wens aanpassen)