Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-09-2015 15:34:47
Garantie & Verzekeringen

Opheffen iza

@bontoton,

waarom gelijk zo achterdochtig ?
iza is alleen nog maar een merknaam als onderdeel van vgz.
u bent nu verzekerd bij iza, maar waarschijnlijk geen ambtenaar of in dienst bij een andere overheidsinstantie of gepensioneerd ambtenaar.
de afkorting iza betekend "instituut zorgverzekeringen voor ambtenaren" en deze benaming wordt per 1 januari as. alleen nog gevoerd voor de doelgroep(en) waar deze in het verleden voor bedoeld was.
voor alle andere verzekerden vindt er per 1 jan. as. alleen maar een naamsverandering van de verzekeraar plaats en blijft verder alles zoals het was en worden er kleine zaken aangepast.
u zult hier in de dagelijkse gang van zaken niets van merken.
bekijk goed de nieuwe polis voor 2016 en als u het niet vertrouwd dan kunt u altijd nog een overstap overwegen, maar informeer u dan wel goed of u dan niet met een andere merknaam van vgz in zee gaat, anders schiet u er niets mee op.
al met al lijkt het mij niet iets waar u zich druk over zou moeten / hoeven maken.