Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

av
avdp - 25-09-2015 17:44:27
Elektronica & TV

Tv via ziggo of telfort glasvezel?

[quote=gossy schreef op vrijdag 25 sep 2015, 13:23]ik zelf zit al heel lang bij upc ( nu dan ziggo) sinds 4 jaar een allles in 1 genomen bij upc.
voorheen alles los, kpn,vodafoon,upc.
eigenlijk nooit problemen gehad.
je moet even naar de thuis situatie moeten kijken, en dan met betrekking de tv.
hoeveel toestellen zijn er aangesloten.
bij ziggo kun je net zoveel toestellen aansluiten wat je wil.
je hebt namelijk geen extra kastjes nodig om te kijken, antenne kabel in de tv en kijken maar.
kijk je via een andere aanbieder dsn ben je genootzaakt om een tv ontvanger aan tevragen, iedere onvanger moet je betalen.
de meeste nieuwe flatscreens kunnen een digitaal signaal ontvangen en dan heb je geen losse ontvanger nodig, en dan kom je uit bij ziggo.
bij de meeste aanbieders die via de telefoon aansluiting gaan kun je voor zover ik weet max 3 aansluitingen krijgen, ben je met een groot gezin en iedereen heeft een tv op de slaapkamer hebben er een paar pech.
dan zou je ziggo kunnen overwegen, en anders kijken bij wie je de beste deal jan sluiten

succes

vraag mij af wat de mensen die tv van ziggo hebben die ik ken dan allemaal met die kastjes doen die ze bij hun tv's hebben staan, en er komt toch niet in elk vertrek in je huis een tv aansluiting uit de muren, nee toch ? avdp