Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 26-09-2015 07:23:31
Voeding & Gezondheid

Elisestore

Beste lliizzyy,

zoals hutch ook al aangeeft kloppen de algemene voorwaarden op de website niet. de algemene voorwaarden dienen in overeenstemming te zijn met de wet. de https://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/bedenktijd-koop-op-afstand">wettelijke bedenktermijn is bijvoorbeeld 14 dagen (tenzij een langere termijn wordt aangegeven, maar nooit een kortere).
of het niet kloppen van de algemene voorwaarden kwade wil is of niet is van hieruit niet te bepalen. het kan ook zijn dat een 'stenen' winkel besloten heeft om ook online te gaan verkopen en met te weinig kennis de algemene voorwaarden maakt. dat komt vaker voor, verkopen vanuit een 'stenen' winkel is nu eenmaal wat anders dan verkopen via een website.

als ik op de site van de http://www.kvk.nl/orderstraat/bedrijf-kiezen/?q=56191170#!shop?&q=56191170&start=0&prefproduct=&prefpayment=">kamer van koophandel kijk dan zie ik dat de hoofdvestiging van 'elise' een 'stenen' winkel is, ook in amersfoort.
u zou deze 'stenen' winkel kunnen bellen of die site van hun is of u kunt uiteraard ook de winkel zelf bezoeken en daar eventueel uw aankoop doen.