Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 26-09-2015 14:31:30
Huishouden & Energie

Extreem hoge energierekening 4900 euro!!

[quote=ron530 schreef op vrijdag 25 sep 2015, 15:59u heeft dan 1700 euro aan voorschotten voldaan dat komt neer op 142 euro per maand. u heeft dat voorschot niet zelf aangepast want anders is er geen regeling mogelijk maar de 142 euro voorschot per maand is veel te laag voor een woning zoals u die bewoond, dat bedrag is een twee persoonshuishouden in een flatwoning al kwijt.

ik vraag me af of je wel weet waar je het over hebt, wij hebben dit en betalen 80 e p/mnd en hebben geen bijbetaling, voor dat we hier woonden in een rijtjeshuis was ons verbruik zo rond de 150euro met 3 kinderen erbij!!!

als u nu geen kant op kunt topicstarter dan eis bij de netbeheerder een analoge meter, dat moeten zij dan honoreren en leg uw klacht tegelijk neer over deze meter, u bent niet de enigste met zo een idioot hoge meterstand bij overgang naar een digitale meter...

leg ook hier uw klacht neer, https://www.consuwijzer.nl/thema/slimme-meter-loket

u kunt ook om een zogenaamde tussenmeter vragen om zo uw slimme meter te controleren...

blijf bellen, klagen enz enz, uw verbruik is gewoon veel lager dan uw meter aangeeft...