Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 27-09-2015 10:59:21
Vakantie & Reizen

Cannavaro

Beste morena86,

wat belangrijk is is dat u zwart op wit heeft dat u nog geld van ze tegoed heeft. dat kan bijvoorbeeld een email zijn waarin ze aangeven dat ze het bedrag aan u terug gaan betalen.
als u over bewijs beschikt dan zou ik als ik u was contact opnemen met een incassobureau (bij voorkeur een incassobureau waarbij een deurwaarder is aangesloten zodat als het nodig is het hele traject door hetzelfde incassobureau afgemaakt kan worden).
laat het incassobureau u uitleggen hoe u het best kunt handelen.
het zal er hoogstwaarschijnlijk op neer komen dat u eerst zelf nog een betalingsherinnering naar ml tours stuurt waarin u aangeeft dat als ze niet binnen 14 dagen betalen u de vordering uit handen geeft aan een incassobureau en dat dan incassokosten in rekening worden gebracht.
eventueel noemt u zelfs de naam van het incassobureau al in de betalingsherinnering, dan is het helemaal duidelijk dat het u menens is.
betalen ze niet binnen die 14 dagen dan geeft u de vordering uit handen aan het incassobureau.
het incassobureau zal het u ook vertellen, maar let bij de betalingsherinnering op dat deze aan bepaalde voorwaarden moet voldoen (zodat daarna incassokosten in rekening mogen worden gebracht). meer informatie vind u https://www.consuwijzer.nl/thema/incassokosten">hier.