Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 27-09-2015 12:25:40
Vakantie & Reizen

Contant geld of tegoedbon

De verkopende partij heeft u een ondeugdelijke product geleverd, kan het niet herstellen, kan geen vergelijkbaar vervangend product leveren; mijn conclusie is dan ook dat het volledige aankoopbedrag dient te worden terugbetaald. u mag geen genoegen nemen met een tegoedbon (on)beperkte duur.

nu komt het navolgende, u hebt de koop gesloten met de verkopende partij en verkopende partij hanteert algemene (levering)voorwaarden en daarmee is ook de koop aan verbonden geweest.
uw onderzoeksplicht had in dusverre door moeten vragen in een dergelijke situatie. daar de voorwaarden u niet duidelijk waren gemaakt door verkopende partij. dan zijn de geldende of de voorwaarden gold ten tijde van de koop te-niet.

tot slot: uw volledige aankoopbedrag terugbetaald krijgen en zo rap mogelijk.