Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sepke2008
sepke2008 - 28-09-2015 09:44:16
Computers & Telefonie

Stuurprogramma usb stick verwijderen windows 10

Dag philip36,

ik heb de handelingen uitgevoerd zoals jij aangeeft, en meteen daarna werkte mijn draadloze muis niet meer. dit lijkt mij logisch omdat deze ook via een stuurprogramma werkt. maar nadat ik de laptop opnieuw opgestart had werkte de muis weer meteen en er kwam geen melding van stuurprogramma installeren. normaal als je voor de eerste keer een usb stick inplugd krijg je een venster stuurprogramma installeren maar dat krijg ik nu niet. het probleem is dus niet verholpen.

in het verleden heb ik dit ook eens gehad, nadat ik windows opnieuw geïnstalleerd had en dus bij het inpluggen van een usb stick weer opnieuw het stuurprogramma geïnstalleerd werd was het probleem weg.

alleen lijkt het mij toch niet nodig om windows opnieuw te installeren om dit probleem te verhelpen.

groet sepke