Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 28-09-2015 12:54:24
Garantie & Verzekeringen

Eigen bijdrage ziektekosten

[quote=akkerdistel schreef op maandag 28 sep 2015, 12:39][quote=mein33 schreef op maandag 28 sep 2015, 10:33]oud vakbondsvoorzitter en premier dhr. w. kok is er een goed voorbeeld van hoe het socialisme er in nederland momenteel voorstaat.
helemaal juist.

al mag je dat hier natuurlijk niet zeggen, vara(.nl) moet wel het propagandakanaal van de pvda blijven :-).

@akkerdistel,

geen enkele reden kunnen bedenken waarom dit op deze consumentensite niet mag worden gezegd.
de vara is al decennia lang geen socialistische omroep meer en heeft al helemaal niets meer met de "arbeiders", al doet de naam dat nog wel vermoeden.
als ik mij niet vergis dan is de vara de omroep die, betaald uit gemeenschapsgeld, de meeste grootverdieners (zij die boven de balkenende norm verdienen) op de loonlijst heeft staan.
dus hier een opmerking plaatsen over het socialisme anno 2016 gaat aan de vara voorbij, de vara van nu zal daar geen enkel probleem mee hebben.
maar laten we bij het onderwerp "de ziektekosten" blijven en niet verder van dit onderwerp afdwalen.