Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 28-09-2015 13:49:07
Elektronica & TV

Televisie

Staat-of-valt met wat u er mee wilt.

zijn de apps van wezenlijk belang ? dan heeft samsung met ca 50% marktaandeel in nl een stevig voordeel. juist omdat ze in nl zo sterk zijn, kunnen ze zich de licentierechten veroorloven en.. wensen daarom meer geld te ontvangen voor een nl /benelux model dan een "europees" model. zelf gebruik ik die enkel op mijn computer, behalve netflix en youtube.

zapt u graag en veel langs veel kanalen: dan zal uw keurs anders zijn dan de mijne.

wilt u nog naar het ene programma kijken maar het andere ook al zien ? dan een pip nodig.

ik heb een "curved" op proef gehad: sorry, kost te veel voor het weinige extra.

wilt u dat ziggo c.s. bepaalt, waar u naar kijken mag, of wilt u een 30+-tal duitse en een 20+-tal britse zenders gratis erbij, naast nogal wat "mindere" ? dan is een s-tuner met schotel handig.

wenst u alleen de nl kabel/sat, of ook de satelliet programma's van anderen, ik denk maar aan tv-vlaanderen of sky of hd+ uit dsl ? dan heeft u een duo-card model nodig. zijn er in nl niet zo veel van.

4k? kijk uit, dat u wel de nieuwe definiƫring koopt, met 60 fps, hdmi-2.0 enz en niet de oude met 30 fps en hdmi-1.4

wilt u een groot scherm of een kleine ? mijn ervaring: een groot scherm, ik heb een 55 inch gekocht. mijn vrouw is er nog steeds blij om. mijn zoon baalt steeds meer van zijn 42 inch.

welke aanbieding is er toevallig ?