Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mika1967 - 28-09-2015 14:14:03
Garantie & Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Aegon zorgt ervoor dat onderzoeken bij deskundigen jaren duren, ze houden mensen aan het lijntje ook al betalen deze mensen al 20 jaar een echt peperdure verzekering ( premie) aan aegon, en als ze aegon echt een keer nodig hebben, want daar betalen ze natuurlijk al die jaren de premie voor, geeft aegon niet thuis, schandalig! ook al breek je je nek en kan je na operatie en revalideren niet meer doen datgene je daarvoor kon doen kwa werkzaamheden en eigen baas bent.. aegon is echt schandalig!!! aegon is helaas een enorme oplichter, heel triest!!
tuurlijk moeten ze streng zijn en iemand erg goed controleren voordat ze x uur % arbeidsongeschiktheid betalen, maar als iemand het echt nodig heeft niet betalen, walgelijk aegon, hoop dat iedereen dit een keer te horen krijgt voordat ze iets bij jullie afsluiten!