Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elrosso - 28-09-2015 14:59:53
Computers & Telefonie

Fix mi pc

Opschonen en progjes om de laptop op wat voor manier dan ook te versnellen werken helaas niet. wat wel werkt is, zoals akkerdistel aangeeft, alles opnieuw installeren. overweeg dan ook een ssd schijf (redelijk duur) of sshd schijf (zelf ervaring mee) in je laptop te zetten in plaats van je huidige hdd (harddisk). dan heb je ook direct van alles een backup op je oude harddisk staan (scheelt weer heel wat kopieer en uitzoek tijd ;-)). kijk ook naar je werkgeheugen, zorg dat deze minimaal 4gb is.

met een investering van circa 100 euro is je laptop weer redelijk up to date wanneer je geen grote spellen er mee wilt spelen. je zal versteld staan wat een snelheidswinst je maakt.

wanneer je een legale windowscode hebt, die met meerdere keren 5 karakters, dan kan je een windows versie ergens (illegaal) downloaden. let wel op dat je dezelfde versie pakt; dus bijvoorbeeld windows 7 home of premium etc.

met www.drivethelife.com kan je heel eenvoudig al je drivers up to date krijgen. veel succes!