Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 29-09-2015 09:51:12
Elektronica & TV

Televisie

[quote=pieterwolters schreef op maandag 28 sep 2015, 19:21]het maakt allemaal niet zo veel uit. de verschillen zijn niet zo groot en alleen maar waarneembaar als je de toestellen naast elkaar vergelijkt.

niet mee eens, er zitten grote verschillen tussen tv's. deze merk je niet snel als je even in een winkel loopt en naar een random tv kijkt. maar als je eenmaal thuis zit ga je het zien.

problemen als:backlight bleeding/onjuiste kleuren/onjuiste witbalans/artefacten/zwart dat eigenlijk blauw is/haperende bewegingen. en het stomme is dat een tv van 1500€ dit allemaal kan hebben, terwijl dezelfde grootte tv van hetzelfde merk van 1000€ dit allemaal niet hoeft te hebben. duur hoeft dus niet meteen goed te zijn.

van te voren goed weten waar je in de winkel op moet letten kan je dit besparen.

[quote=diumenge schreef op maandag 28 sep 2015, 19:39]tsja, de keuze valt bij de experts hier kennelijk niet op philips. ik ben echter nog steeds erg tevreden met mij philips bak van een jaar of vijf oud.

die is ook nog door philips in plaats van tpvision gemaakt.
2012 ging dat ongeveer over.

[quote=1953 schreef op maandag 28 sep 2015, 20:11]mijn regelrechte voorkeur is toch wel een philips! i hate samsung!
goede onderbouwing.