Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 29-09-2015 13:53:07
Huishouden & Energie

Lek dubbelglas

@temmetje,

(sorry voor de wat late(re) reactie maar de site kampt blijkbaar weer eens met technische problemen.)

m.i. valt een lekkage van de dubbelglasramen onder het (groot) onderhoud dat door de verhuurder gepleegd dient te worden.
zou even afwachten wat hun telefonische reactie is.
je kunt eventueel bij de huurcommissie informeren:https://www.huurcommissie.nl/procedure/"> klik

onderhoudstaken huurder en verhuurder

de verhuurder moet ervoor zorgen dat de huurwoning in goede staat verkeert. hij is verantwoordelijk voor het (groot) onderhoud van de woning, zoals lekkages van het dak of houtrot in kozijnen en deuren.
de huurder moet het klein dagelijks onderhoud zelf uitvoeren en betalen. dit kan bijvoorbeeld het binnenschilderwerk zijn of het ontstoppen van de gootsteen. meer informatie over onderhoud en een https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/inhoud/onderhoud-huurwoning">overzicht met onderhoudstaken is te vinden op de website van rijksoverheid.nl. in dit overzicht staat ook vermeld wie verantwoordelijk is voor welke taak.
(https://www.huurcommissie.nl/onderwerpen/onderhoud-en-gebreken/">bron)

met vr.gr.