Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2015 15:38:39
Auto & Vervoer

Hoe kunnen mensen met een beperking in den haag reizen?

Hallo petra3260,

wat een vervelende ervaring.

op de site van htm staat:

htm staat voor je klaar als je reist met een visuele beperking, rolstoel of moeilijk ter been bent.

wij doen ons uiterste best om onze halten, trams en bussen voor iedereen toegankelijk te maken. zo zijn er speciale voorzieningen in en nabij onze halten. denk aan geleidelijnen, hellingbanen, gelijkvloerse instap, liften en roltrappen of een verhoogd perron. bijvoorbeeld in de randstadrail-trams is er extra ruimte, speciaal voor rolstoelen of als je reist met een rollator. op deze manier reis je comfortabel met je rolstoel, zonder extra kosten. ook onze bussen zijn toegankelijk voor reizigers in een rolstoel. er is uitschuifbare in- en uitstapplaat aanwezig.
(https://www.htm.nl/klantenservice/reizen-met-een-beperking-of-met-kinderen/reizen-met-een-beperking/">bron)

ik zou in ieder geval een schriftelijke klacht indienen. klikhttps://www.htm.nl/klantenservice/vraag,-opmerking,-klacht-of-schade/"> hier.

met vr.gr.