Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2015 20:44:44
Auto & Vervoer

Hoe kunnen mensen met een beperking in den haag reizen?

Beste petra3260,

wat de htm u vertelt weet u inmiddels. ik vind het overigens wel erg bijzonder dat het afhankelijk is van de buschauffeur of u wel of niet mee mag in uw elektrische rolstoel.

uiteraard kunt u een klacht indienen bij de htm zoals door anderen ook al aangegeven.

wat u ook nog zou kunnen doen is de verantwoordelijk wethouder verkeer en vervoer van de gemeente den haag aanschrijven of eventueel de gemeenteraad. de gemeente den haag is groot aandeelhouder van de htm. je zou toch hopen dat de gemeente den haag niet erg blij is met het gegeven dat een buschauffeur bepaalt of iemand in een rolstoel wel of niet mee mag in de bus.
u schiet er zelf niets meer mee op maar hopelijk komt er dan wel een duidelijk beleid en is het niet meer de willekeur van de buschauffeur.