Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 30-09-2015 18:22:23
Elektronica & TV

Ov chipkaart geld terug boeken

Hallo claritza,

hoe je dat kunt doen kun jehttps://www.ov-chipkaart.nl/klantenservice/zelf-regelen/teruggave-saldo.htm"> hier lezen:

als het saldo van uw persoonlijke ov-chipkaart tussen € 0 en € 30 is, kunt u dit terugvragen bij een balie van een vervoerder. u betaalt hiervoor € 2,50 administratiekosten. heeft u automatisch opladen? dan moet u dit eerst stopzetten voordat u saldo bij een balie terugvraagt. hier leest u meer over hoe u dit doet.

wilt u saldo terug van een anonieme ov-chipkaart? vul dan uw naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum in op het formulier dat u van de baliemedewerker ontvangt. lever het formulier in bij de baliemedewerker. deze controleert uw legitimatiebewijs (nederlands paspoort, rijbewijs of id-kaart) en vult daarna het kaartnummer van uw ov-chipkaart in op het formulier. vervolgens krijgt u het saldo tot € 30 uitgekeerd. u betaalt € 2,50 administratiekosten.

saldo hoger dan € 30

saldo hoger dan € 30 wordt alleen uitgekeerd als u uw ov-chipkaart beëindigt met een formulier. overgebleven saldo wordt overgemaakt op uw bankrekening. u betaalt geen administratiekosten.

met vr.gr.